راهنمای خرید چراغ خطی

راهنمای خرید چراغ خطی
نورپردازی با چراغ خطی در این روزها، بخش‌ مهمی از نیازهای نورپردازی معماران، طراحان و مصرف‌کنندگان در بخش‌های مختلف تجاری، اداری، مسکونی، گالری، مطب، فروشگاهی و غیره با چراغ ال ای دی را پاسخ داده است. تنوع و انعطاف بالای چراغ خطی برای استفاده در هر کانسپت دکوراسیون و طرح نورپردازی از جمله قابلیت استفاده به صورت چراغ خطی توکار، چراغ خطی روکار و چراغ خطی آویز باعث شده تا نور خطی امروزه از مهم‌ترین گزینه‌های روشنایی عمومی و یا دکوراتیو فضا محسوب شود. بهترین اثربخشی چراغ خطی بر سطح روشنایی و حال و هوای فضای داخلی زمانی اتفاق می‌افتد که با ویژگی‌ها و نکات مربوط به این چراغ آشنا باشید؛ بنابراین در ادامه به همه جزییات و معرفی کامل چراغ خطی، نحوه نصب، کیفیت نور، رنگ، شیوه طراحی و ساخت، و نورپردازی با آن‌ها پرداخته شده است تا بتوانید با آگاهی از آن‌ها، بهترین چراغ خطی را برای فضای مورد نظر خود انتخاب کرده و آن را بر اساس نیاز پروژه خود سفارشی سازی کنید.
چراغ خطی ماژولار چیست؟
در چراغ‌­های خطی ماژولار، هر قسمت از منبع روشنایی به صورت جداگانه قابلیت تعویض دارد و بدین ترتیب برای نگهداری و تعمیر چراغ نیاز به تعویض کل منبع نور نیست.
چرا چراغ خطی ماژولار از چراغ خطی یکپارچه یا ریسه ال ای دی بهتر است؟
به دلیل اینکه در چراغ­‌های خطی ماژولار با سوختن یک چیپ، به راحتی و بدون نیاز به تعویض کل منبع نور می‌­توان بخش مورد نظر را تعویض نمود، هزینه نگهداری این چراغ‌­ها نسبت به چراغ‌­های خطی یکپارچه بسیار کمتر است. علاوه بر این فرایند نصب و نگهداری این چراغ­‌ها نیز به راحتی صورت می­‌گیرد و نیازی به نصب و یا تعویض یک خط نوری به صورت یکپارچه نیست. در نتیجه طول عمر چراغ لاینر افزایش یافته و نور بهتری نیز تامین می­‌کند.
انواع چراغ خطی بر اساس کاربرد
به‌طور کلی به هر چراغی که در آن منبع نور به‌صورت یک خط و نه به‌صورت گرد یا مربعی بتابد چراغ خطی یا چراغ لاین می‌گویند. طبق این تعریف از چراغ‌های خطی، حتی لامپ‌های مهتابی قدیمی نیز نور خطی در نظر گرفته می‌شوند. امّا در اینجا ما فقط به چراغ‌های خطی LED با فناوری‌های پیشرفته‌تر از جمله چراغ‌های خطی ماژولار اشاره می‌کنیم. نحوه نصب چراغ خطی به صورت توکار، روکار و آویز است که هرکدام به‌صورت جداگانه شرح داده خواهند شد. کاربرد چراغ‌های خطی در فضاهای مختلف از جمله دفاتر اداری، مجتمع‌های تجاری و یا حتی فضای مسکونی، بسته به نوع نصب آن‌ها متفاوت است.
Image
چراغ خطی توکار
استفاده از چراغ خطی توکار با طراحی تریم لس (بدون لبه) و همچنین طراحی لبه دار فراهم می باشد. لاین نوری توکار با ظرافت و سادگی خاصی که دارد فضایی مینیمال، ساده و زیبا را برای شما به ارمغان می آورد. در این بخش می توان به خانواده چراغ های لاین توکار، چراغ های ورونا توکار و چراغ های اسلیم اشاره نمود که در عرض های نوری متنوع و طول نامحدود و رنگ های مختلف قابل تولید می باشند. انتخاب عرض نور و شار نوری در طراحی روشنایی و اینکه بخواهید برای تامین نور اصلی فضا و یا نورپردازی دکوراتیو از این چراغ ها استفاده کنید بسیار حائز اهمیت می باشد.
چراغ خطی روکار
صنایع روشنایی نورانه به دلیل کاربرد فراوان انواع چراغ خطی روکار در معماری مدرن،  اقدام به تولید این چراغ ها نموده است که به منظور نورپردازی خطی انواع فضا و ایجاد فضایی مینیمال و مدرن می توان بهره گرفت. در این بخش می توان به خانواده چراغ های لاین روکار و چراغ ورونا روکار اشاره نمود که در عرض های نوری متنوع و طول نامحدود قابل تولید می باشند. انتخاب عرض نور و شار نوری در طراحی روشنایی و اینکه بخواهید برای تامین نور اصلی فضا و یا نور دکوراتیو از این چراغ ها استفاده کنید بسیار حائز اهمیت می باشد. این چراغ ها به طور مستقیم و به آسانی بر روی سطوح پیچ شده و نیازی به بست های جانبی برای نصب ندارند.
چراغ خطی آویز
از چراغ خطی آویز به منظور نورپردازی خطی و همچنین محیط داخلی با ارتفاع سقف زیاد استفاده می شود. همچنین با توجه به نوع کاربری و نوع چیدمان می تواند زیبایی ویژه ای به محیط القا کند. در این بخش می توان به خانواده چراغ های لاین آویز و چراغ ورونا آویز اشاره نمود که در عرض های نوری متنوع و طول نامحدود قابل تولید می باشند. انتخاب عرض نور و شار نوری در طراحی روشنایی و اینکه بخواهید برای تامین نور اصلی فضا و یا نور دکوراتیو از این چراغ ها استفاده کنید بسیار حائز اهمیت خواهد بود. چراغ های آویز، پس از پیچ شدن بست مربوطه بر روی سقف و تنظیم ارتفاع مورد نظر توسط اکسسوری تنظیم ارتفاع به آسانی نصب شده و امکان تغییر ارتفاع پس از نصب نیز در آنها وجود دارد.
چراغ لاین
چراغ های لاین بصورت توکار (لبه دار و بدون لبه)، روکار و آویز با بدنه آلومینیومی در رنگ های متنوع با پوشش آبکاری نقره ای طراحی شده اند. منبع نور در چراغ لاین ماژول SMD LED شرکت ترایدونیک اتریش بوده و از درایور اروپایی در داخل چراغ استفاده شده است. بهره گیری از نور خطی بوسیله چراغ های لاین در عرض های 3.5، 6 و 9 سانتی متر امکان پذیر بوده و محدودیتی در طول و رنگ وجود ندارد.
Image
چراغ بدون لبه اسلیم
چراغ خطی بدون لبه (تریم لس) مدل اسلیم با طراحی ظریف و به منظور نورپردازی خطی و دکوراتیو انواع فضا ها مورد استفاده قرار میگیرد. منبع نور استفاده شده در این چراغ ها نوار SMD STRIP می باشد و درایور بیرون از چراغ قرار می گیرد.
نور مخفی هیدن
به منظور بهره گیری از نورپردازی غیر مستقیم و طراحی فضاهای مدرن با نور مخفی، چراغ نور مخفی هیدن با طراحی 45 درجه ارائه می گردد. 
چراغ های خطی ضد رطوبت و غبار
چراغ های با درجه مقاومت در برابر نفوذ رطوبت و غبار، مناسب برای نور پردازی فضا با شرایط سخت آب و هوایی مانند محیط های صنعتی، تونل ها، پارکینگ، استخر و نمای ساختمان می باشند که در این میان میتوان به چراغ های ویو و چراغ رینلد اشاره کرد.
مشخصات فنی چراغ های خطی
چراغ های خطی با بدنه آلومینیومی در رنگ های متنوع با پوشش آبکاری نقره ای و با ماژول های ال ای دی و درایور اروپایی تولید و عرضه می گردند. دیفیوزر این چراغ ها با قابلیت نصب به صورت کلیکی و مقاوم در برابر تغییر رنگ، امکان داشتن خط نور ممتد در طول های بلند و خطوط نوری زاویه دار را بدون انقطاع نوری فراهم می سازد.
مزایای استفاده از چراغ خطی
با پیشرفت روز افزون تکنولوژی و نیاز معماران و طراحان روشنایی به روش های نوین نورپردازی سبب می شود که چراغ ها با ویژگی های جدید مطابق با تکنولوژی روز دنیا تولید شوند تا بتوانند پاسخگوی نیاز های بشر در تامین روشنایی باشد. در این میان استفاده از چراغ خطی ال ای دی به دلیل ظاهری مینیمال گونه و مدرن و همچنین مزایای فراوانی که دارد میتواند پاسخگوی این نیاز ها باشد. در ادامه به چند نمونه از مزایا و ویژگی های استفاده از نورپردازی خطی خواهیم پرداخت.
  • ایجاد روشنایی ملایم و یکدست در فضا
  • تزیین و شکل‌دهی به فضا
  • افزایش ارتفاع و طول واقعی اتاق
  • افزایش احساس فضایی بزرگتر و بازتر
  • صرفه جویی در مصرف انرژی نسبت به سایر روش‌های نورپردازی داخلی
  • امکان اتصال به سیستم های هوشمند و استفاده از سنسورهای حضور و حرکت.
  • پخش نور یکنواخت بدلیل استفاده ار دیفیوزرهای با کیفیت پلی کربنات شیری ضد UV.
  • طراحی ظریف و مینیمال و قابل تولید در رنگ و عرض های نوری متنوع و طول نامحدود.
  • امکان ساخت در طرح های سفارشی کرو و طرح های هندسی.
  • امکان تعویض ماژول های ال ای دی در صورت نیاز.
  • امکان نصب بصورت توکار، روکار و آویز.
  • قابل استفاده در انواع فضای داخلی و کاربری های مختلف.
کاربرد چراغ خطی
چراغ های خطی به عنوان یکی از مهمترین اجزای نورپردازی در فضای داخلی و معماری، امکانات بسیاری را در اختیار طراحان و معماران قرار می دهد. در زیر به برخی از کاربردهای این چراغ ها در فضای داخلی و معماری اشاره می کنیم:
روشنایی عمومی: چراغ های خطی معمولاً به عنوان منبع نور اصلی در فضاهای بزرگ و باز ، مثل سالن های کنفرانس، فضاهای اجتماعی و تجاری، فضاهای نمایشگاهی و سالن های همایش استفاده می شوند. این چراغ ها معمولاً به صورت ردیفی و طولانی در سقف نصب می شوند و به عنوان روشنایی عمومی فضا، برای روشن کردن کل فضا به کار می روند.
روشنایی محیطی: چراغ های خطی برای روشنایی محیطی فضاهای مسکونی، اداری، هتل ها، رستوران ها و فضاهای تجاری به کار می روند. در این حالت، چراغ ها معمولاً در دیوار یا سقف نصب می شوند و به عنوان یک منبع نور فرعی برای روشن کردن فضاهای داخلی به کار می روند.
نورپردازی تزئینی: چراغ های خطی برای نورپردازی تزیینی فضاهای داخلی و خارجی به کار می روند. در این حالت، چراغ ها به صورت محدوده‌های نوری دقیق و معمارانه نصب می شوند و جلوه تزئینی زیبایی را به فضا بخشیده و حس فضایی را تغییر می دهند.
نورپردازی معمارانه: نورهای خطی برای نورپردازی معمارانه، به صورت جزئیات نوری در ساختمان و سازه های معماری نصب می شوند و آنها را برجسته کرده و زیبایی خاصی به آنها بخشیده و به شناخت و شناسایی آنها کمک می کنند.
قیمت و خرید چراغ خطی
در محاسبه قیمت چراغ خطی مواردی از جمله نوع LED و درایور و میزان شار نوری دخیل هستند و می توانید جهت مشاوره و خرید و اطلاع از قیمت انواع چراغ خطی ار صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.
 

کالای برق ذوالفقاری

متخصصین ما هر لحظه برای ارائه مشاوره و شنیدن صدای شما عزیزان آمادگی دارند